Home » , , , , » Bay Peabody ve Meraklı Sherman Zamanda Yolculuk Türkçe Dublaj İzle

Bay Peabody ve Meraklı Sherman Zamanda Yolculuk Türkçe Dublaj İzle

Bay Peabody ve Meraklı Sherman Zamanda Yolculuk Türkçe Dublaj Film İzle

Vizyon tarihi: 14 Mart 2014
Yönetmen: Rob Minkoff
Tür: Animasyon, Macera, Aile

FİLMİ İNDİRİP BİLGİSAYARINIZDAN DAHA RAHAT BİR ŞEKİLDE İZLEYEBİLİRSİNİZ?

FİLMİ TIKLA İNDİR

www.onix.tk



FİLM İZLE:




Filmin Konusu:
Bay Peabody, hem kaşif hem de bilim adamı, hem gurme hem de Olimpiyat Madalyası kazanmış bir atlet ve de dünyanın en başarılı köpeğidir! Evet yanlış okumadınız! Kendisi konuşan bir köpektir. En mükemmel icadı olan Wabac adında bir zaman makinasını kullanan Mr. Peabody ve onun evlatlık oğlu Sherman, zamanda yolculuk yaparak dünyayı değiştiren tarihi olayları o zamana gidip izlerler. Fakat Sherman okulda kendisine bulaşan şımarık Paddy ismindeki kıza kendisini ispatlamaya çalışır ve o anda hiç yapmaması gereken bir şeye bulaşır. Zaman yolculuğunun kurallarını çiğneyecektir! Bay Peabody ve Sherman şimdi geçmişi düzelterek, geleceği kurtarmak zorundadır! Ama uzay-zaman boşluğunu “tamir etmek" sandıkları kadar kolay olacak mıdır?
Yönetmenliğini çizgi sinemanın en önemli isimlerinden Rob Minkoff’un üstlendiği animasyonda Bay Peabody’nin Türkçe seslendirmesini ise ünlü dublaj sanatçısı Yekta Kopan üstleniyor.
Yazar açıklaması:
Film çocukların çok fazla ilgi duyacağı tarzda güzel,neşeli bir filmdir.Uzun metraj filimler arasında çok iyi bir animasyonda diyebiliriz.Şahsen ben filmi izlerken çok keyif aldım.Filmdeki zaman yolculuklarında Truva Savaşından tutunda Fransız İhtilaline kadar birçok tarihi olaya gitmektedirler.Sizinde filmi izlerken keyif alıcağınızı düşündüğüm güzel bir animasyon filmi.Herkese iyi seyirler..

Mehmet Deniz Öztürk

Filmi izledikten sonra yorum yapmayı unutmayınız.
İyi seyirler..
Share this article :

Yorum Gönder