Home » , , , , » Kaptan Amerika Kış Askeri Tütkçe Dublaj İzle

Kaptan Amerika Kış Askeri Tütkçe Dublaj İzle

Kaptan Amerika Kış Askeri Türkçe Dublaj Film İzle

Vizyon Tarihi: 11 Nisan 2014 (2s 8dk)
Yönetmen: Anthony Russo, Joe Russo
Tür: Macera, Aksiyon, Bilimkurgu
Ülke: ABD

FİLMİ İNDİRİP BİLGİSAYARINIZDAN DAHA RAHAT BİR ŞEKİLDE İZLEYEBİLİRSİNİZ?

FİLMİ TIKLA İNDİR

www.onix.tk






Kaptan Amerika Kış Askeri Türkçe Dublaj Film İzle 
Tek Parça İzle | Fragman

Kaptan Amerika Kış Askeri Filminin Konusu:
"Kaptan Amerika: İlk Yenilmez" seyircileri Marvel çizgi evrenin ilk yıllarına götürmüştür. Yenilmez kahramanımız günümüzde geçen bir devam filmiyle geri döndü. Steve Rogers, Nick Fury ve gizli SHIELD örgütü ile işbirliğini koruyarak modern dünyaya ayak uydurmaya çalışıyor ve Devam filminde öykü bu sefer sosyalist dönem Rusya'sına uzanmıştır. SSCB döneminde özel kuvvetler içerisinde yetiştirilen ve Winter Soldier (Kış Askeri) adı verilen bir adam aslında tam bir ölüm makinasıdır. Rusya tarafından donmuş bir gölde bulunur ve önüne çıkan her şeyi yerle bir etmeyi düşünmektedir. 
Kaptan Amerika yanına Falcon'u ve Kara Dul'u da alarak güç birliği yapar ve soğuk diyarlardan gelen bu düşmana karşı büyük bir mücadeleye girecektir.
Kaptan Amerika'nın devam filminde başrol Chris Evans'ın yanı sıra kadroda Neal McDonough, Anthony Mackie, Sebastian Stan, Frank Grillo, Samuel L. Jackson ve Scarlett Johansson gibi yine renkli isimler kaşımıza çıkıyor.

Yazar Açıklaması:

  Marvel yaptığı birçok film ile dünyada başarılı bir yapımcı şirket haline gelmiştir.Bu filimlerin çoğunu kendi yaptırdığı çizgi romanların konusundan almıştır.Kaptan Amerika Kış Askeri Filminde ise Marvel dünyanın ilk süper kahramanı olan Kaptan Amerika'yı konu alan filmin yoğun ilgiden dolayı 2. filmini beyaz perdeye aktarmıştır.Kaptan Amerika ilk filmin sonunda dev bir uçağa benzer makinadan okyanusa düşer ve o okyanusata yıllar boyu donmuş olarak kalır.Günümüz yıllarında ise arkeolojik çalışmalar sırasında Kaptan Amerika okyanustan çıkarılır.Kaptan Amerika Kış Askeri filmi ise şu andan itibaren günümüz yıllarında geçen olaylar anlatılmıştır.Tabi şunu bilmenizdede yarar var.Kaptan Amerika'nın ilk filminden sonra Marvel'ın yapımcılığını üstlendiği Yenilmezler filmi çekilmiştir.Bu filmdede Kaptan Amerika yer almaktadır.Yani Kaptan Amerika filminin serisini izlemek isteyenlere önerim ilk önce Kaptan Amerika'nın ilk filmi,daha sonra Yenilmezler,ondan sonra ise Kaptan Amerika Kış Askeri filmini izlemelerini öneriyorum.Yenilmezler filmindede Kaptan Amerika yer aldığı için o filmide bu seriye katmak doğru bir seçim olacaktır.Marvel Kaptan Amerika Kış Askeri filminden sonra ise Yenilmezler 2 filmini beyaz perdeye aktarmıştır.Kaptan Amerika Kış Askeri filminden sonra Yenilmezler 2 filmini izlemenizi öneriyorum.Filim izleyen arkadaşlar devamlı bu siteden film izlemenizi tavsiye ederim.Eğer istediğiniz film bu sitede yer almıyorsa mehmetdenizozturkgm@gmail.com adresine mail atabilirsiniz.Tüm herkese iyi seyirler..

Mehmet Deniz Öztürk

www.onix.tk

FİLM HAKKINDA YORUM YAPMAYI UNUTMAYIN..



Share this article :

Yorum Gönder