Home » » Rss Akışı - Film Diskim | Altyazılı Film İzle | 1080p Bluray Film İzle

Rss Akışı - Film Diskim | Altyazılı Film İzle | 1080p Bluray Film İzle

Rss Akışı - Film Diskim | Altyazılı Film İzle | 1080p Bluray Film İzle


3 Ahmak

Posted: 08 Aug 2015 01:53 PM PDT

Hindistan'ın en iyi mühendislik okuluna başlayan öğrencilerin hayatını anlatıyor özet olarak. Sistemin daima yarış üzerine kurulu olduğu, herkesin en iyi olmaya çabaladığı bir okulda sistemi değiştirmeye çalışan bir öğrenci ve onun en yakın 2 arkadaşı. Başlarından geçenler, hayattan aslında ne istedikleri. Ranco karakterinin başrol oynadığı film dram ve komedi türünü en iyi şekilde harmanlayıp bize öğretici bir film olmakta. Bollywood sinemasının en çok tutanlar listesinde yer almış listeleri alt üst etmiş ve imdb'de oldukça yüksek puan almış bu filmi izlerken sorgulayıp eğleneceğinizden eminiz. FİlmDiskim.com iyi seyirler diler.

Benim Adım Khan

Posted: 08 Aug 2015 12:56 AM PDT

Rızvan Khan (Shahrukh Khan) küçüklüğünü annesiyle (Zarina Vahab) ıssız bir yerde geçiren bir müslümandır. Annesi öldükten sonra Amerika'ya küçük kardeşinin yanına gider. Orada tanıştığı ve aşık olduğu Mandira (Kajol) adında dul ve Hindu bir kadın ile evlenir. Rızvan Khan aynı zamanda da Asperger sendromu hastasıdır. Bu hastalık Otizm rahatsızlığının bir çeşididir ve ömür boyu süren, sosyal etkileşime ve iletişime zarar veren, sınırlı ve tekrarlanan davranışlara yol açan beynin gelişimini engelleyen bir rahatsızlıktır. 11 Eylül saldırılarından sonra Mandira'nın oğlu faşist kesimler tarafından döverek öldürülür. Öldürülme sebebi annesi evlendikten sonra Khan soyadını almış olmalarıdır. Bir terörist olmadığını ispatlayıp kız arkadaşına kavuşmak isteyen Khan'ı anlatan ve her zaman ki gibi dünyaca ünlü oyunculuğu ile Shahrukh Khan'ın göz dolduran oyunculuyla izleyeceğiniz bu filmi sizler için 720p kalitesinde derledik. İyi seyirler dileriz.

Spare Parts 720p Altyazılı İzle

Posted: 07 Aug 2015 01:03 PM PDT

2015 yılında vizyona giren ve yüksek bi puan alan bu filmi sizler için 720p kalitesinde Spare Parts 720p Altyazılı İzle başlığı altında sunuyoruz. İyi seyirler dileriz.

Marie Heurtin

Posted: 03 Aug 2015 10:15 AM PDT

Karlar Ülkesi: Kutlama - Frozen Fever 1080p Altyazılı İzle

Posted: 03 Aug 2015 09:58 AM PDT

Kraliçe Elsa, Christoph ile birlikte kardeşi Anna için sürpriz bir doğum günü partisi hazırlamaya karar verir ve bu parti için büyük bir çalışma başlar. Ancak Elsa’nın giderek artan sihirli güçleri bu sürprizi mahvetmek üzeredir. Acaba sürpriz parti nasıl sonuçlanacak, Elsa sürprizi bozacak mı, Elsa ve christoph’un çabaları boşa mı gidecek, tüm bu soruların cevabını Frozen Fever filmi ile hep birlikte izleyip göreceğiz.Sinemalarda Disney yapımı Cinderella filminden önce gösterilecektir. Kısa film katagorisinde bir çok ödüle aday gösterilmiş bu macera ve animasyon filmi sadece çocuklarınız için değil sizin içinde büyük bir eğlenceye dönüşecek nitelikte 1080p kalitesinde altyazılı izlemek isterseniz Karlar Ülkesi: Kutlama - Frozen Fever 1080p Altyazılı İzle başlığına tıklayabilirsiniz. FilmDiskim.com iyi seyirler diler.

Sıcak Takip

Posted: 03 Aug 2015 09:49 AM PDT

Beceriksiz bir polis memuru suçluları ve kirli polisleri ortaya çıkarmak için yaşadığı maceralar anlatılmıştır. Bir gün yine bu amacını gerçekleştirmek için işe başlar. Karşılaştığı iki kadını suç üstü yapmak için çok çaba sarfeder. Fakat bunu gerçekleştirmek o kadarda kolay olmayacak. Çünkü hiç beklemediği şeyler yaşayacaklardır. Bakalım gerçekten görevini yapabilecek mi ? Yoksa düşüncesi farklı yönlere mi kayacak ? Buyrun izleyelim…

Bana Hoşgeldiniz - Welcome to Me 1080p Altyazılı İzle

Posted: 03 Aug 2015 03:45 AM PDT

2014 yılında sinema severlerle buluşan ve sinema tarihinde çok yeni sayılacak bu film listelerden düşük almış olsa da fazlasıyla izlendi. Ve bu traji komedi filmini izlerken beğeneceğinizi düşündüğümüzden 1080p kalitesinde altyazılı formatta sunduk. İzlemek için Bana Hoşgeldiniz - Welcome to Me 1080p Altyazılı İzle başlığına tıklamanız yeterli. FilmDiskim.com iyi seyirler diler.

Black or White 1080p Altyazılı İzle

Posted: 01 Aug 2015 01:07 PM PDT

Elliot Anderson (Kevin Costner), karısının bir araba kazasında ölmesiyle dul kalır. Elliot, kızı doğumda can verdiği için torunu Eloise (Jillian Estell)’i büyütür. Acısıyla baş etmeye çalışırken, Elliot’un dünyası, Afrikan Amerikan büyükanne Rowena (Octavia Spencer)’nın Eloise’in kendi kızını ölüme itmekle suçladığı bir uyuşturucu bağımlısı olan babası Reggie’ye verilmesini isteyince alt üst olur. Elliot kendisini bir anda velayet savaşında bulur ve ne pahasına olursa olsun torununu ilgisiz babasının eline vermeyecektir. 2014 yılında vizyona giren Black or White FilmDiskim kalitesiyle sizlerle buluşuyor. 1080p Bluray kalitede hazırladığımız filmde Türkçe altyazı bulunmaktadır. Black or White 1080p Altyazılı İzle başlığına tıklayarak filme ulaşabilirsiniz.

Let Us Prey 1080p Altyazılı İzle

Posted: 01 Aug 2015 12:56 PM PDT

Ücra bir polis karakolunda, gizemli bir yabancı herkesin aklını ve ruhunu ele geçirmeye çalışıyor. 1080p Bluray kalitede hazırladığımız filmde Türkçe altyazı bulunmaktadır. Let Us Prey 1080p Altyazılı İzle başlığına tıklayarak filme ulaşabilirsiniz. FilmDiskim.com iyi seyirler diler.

Dexter 1. Sezon 1080p Bluray Altyazılı İzle

Posted: 01 Aug 2015 12:15 PM PDT

Dexter'la tanışın...Karanlık düşlerine şahit olun..Gündüzleri adli tıp polisi, geceleri ise seri katil, üstelik ikisinde de çok başarılı. Bir katili bir başka katilden daha iyi kim anlayabilir!Öldürme arzusu dışında insani duygulardan yoksun doğan Dexter, ahlaki değerleri olan bir seri katil: Sadece yasaların elinden kaçmayı başaran canileri öldürüyor. Üç yaşında öksüz ve yetim kalan Dexter, bir polis tarafından evlat edinilmiş. Yeni babası, Dexter’ın karakterindeki karanlık tarafı çok geçmeden fark etmiş ve onun önü alınamayan şiddet arzusunu, insan öldürenleri öldürmeye kanalize etmesini sağlamış. Bunun sonucunda Dexter, hem seri cinayet işleyenleri hem de kanundan yakasını kurtaran diğer katilleri kendine hedef olarak seçmeye başlamış. Dexter Morgan içindeki müthiş öldürme arzusuna karşın, günlük hayatta insanlarda hayli sakin, iyi huylu ve kendi halinde bir adam izlenimi bırakıyor. Sempatik görünümü sayesinde, kimse onun böyle bir “karanlık tarafı” olabileceğinden şüphelenmiyor: Sevgilisi Rita da, kız kardeşi Debra da, patronu da... Sadece mesai arkadaşı Doakes, onda bir tuhaflık olabileceği hissine kapılıyor. Bu mükemmel suç dizisini FilmDiskim kalitesiyle izlemeye hazırlanın! 1080p Bluray kalitede hazırladığımız filmde Türkçe altyazı bulunmaktadır. Dexter 1. Sezon 1080p Altyazılı İzle başlığına tıklayarak diziye ulaşabilirsiniz. İyi seyirler dileriz.

Share this article :

Yorum Gönder